Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Πόντιος κατάσκοπος

Η C.I.A. συλλαμβάνει 3 κατασκόπους: ένα Ρώσο, έναν Γερμανό και έναν Πόντιο. Τους μεταφέρουν στα κρατητήρια τους και ξεκινούν τις ανακρίσεις. Αρχίζουν με τον Ρώσο μιας και θεωρητικά ήταν ο πιο σκληρός. Ξύλο, ανάκριση και βασανιστήρια επί δέκα ημέρες, μέχρι που ο Ρώσος δεν αντέχει άλλο και τα ξερνάει όλα.

Στη συνέχεια, σειρά έχει ο Γερμανός. Χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο και σ' αυτόν και πάνω στις 7 ημέρες δεν αντέχει άλλο και σπάει και αυτός.
Τελευταίος για ανάκριση μένει ο Πόντιος. Ξεκινούν λοιπόν με την ίδια μέθοδο. Περνάει μία εβδομάδα, περνάνε δύο εβδομάδες, τίποτα, ούτε μιλιά ο Πόντιος. Κάνουν ένα πρόχειρο συμβούλιο λοιπόν στην C.I.A., για να βρουν με ποιόν τρόπο θα κάνουν τον Πόντιο να μιλήσει, όπου και αποφασίζουν να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες στο κελί του και να προσπαθησουν με έναν πιο διπλωματικό τρόπο ανάκρισης. Κι έτσι και έγινε. Την επομένη ημέρα, τον πηγαίνουν σε άλλη αίθουσα, του προσφέρουν ένα πολυτελές πρωινό, πούρα, τον καλοπιάνουν και πάνω που έχει χαλαρώσει ο Πόντιος, του ζητούν να τους δώσει ονόματα. Και πάλι όμως ούτε μιλιά ο Πόντιος. Εξοργισμένοι οι πράκτορες, τον σαπίζουν στο ξύλο και τον πετούν αναίσθητο στο καινούργιο του κελί. Μαζεύονται λοιπόν οι ειδικοί, για να παρακολουθήσουν από τις κάμερες τι θα κάνει ο Πόντιος στο κελί του, μπας και βγάλουν κάποια άκρη.
Μόλις σηκώνεται λοιπόν ο Πόντιος, παίρνει φόρα και αρχίζει να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο φωνάζοντας:
- Θυμήσου ρε μαλ**α. Θυμήσου, γιατί θα γυρίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου